Echte stadskindjes dragen NOOX City Kids

Nieuwsbrief banner | NOOX City Kids
Is het alweer half maart? Wat vliegt de tijd voorbij! Hoewel januari en februari altijd maanden zijn die een beetje voorbij sukkelen, hebben wij nu niets eens tijd gehad om een nieuwsbrief rond te sturen! Hopelijk heb je ons een beetje gemist en ben je heel nieuwsgierig wat wij in de afgelopen 2.5 maand allemaal hebben uitgevoerd 😉
Rompertje Rotterdam | NOOX City Kids
Nieuw van NOOX City Kids: rompertjes!

Dit zijn dé items waarvan wij er altijd een paar achter de hand moeten houden. Ze zijn bijvoorbeeld perfect als extra warm laagje onder de outfit van onze kindjes. En met dit rompertje kunnen we straks ook nog eens aan iedereen laten zien dat het echte Rotterdammertjes zijn!

Wij starten deze nieuwe collectie met 1 ontwerpje per stad en brengen binnenkort meer ontwerpjes uit.
Rompertje Amsterdam en Den Haag | NOOX City Kids
Uiteraard komt er ook een versie voor Amsterdam en Den Haag!

De rompers komen in de maten 0-2 maanden (50/56) en 3-6 maanden (62/68), zijn van 100% (bio)katoen en worden ontworpen in Nederland. Daarnaast komen de rompers in een mooi geschenkdoosje.
 
Verkrijgbaar vanaf: eind april
NOOX City Kids op ShowUP
Wij stonden voor de tweede keer op de beurs

Met veel positieve energie startten wij op begin vorige maand aan onze tweede editie van ShowUP.  Vol verwachting en met zenuwen keken wij uit naar de mensen die dit keer onze stand zouden bezoeken. “Is dit wel een goede plek?” “Is onze stand mooi genoeg?” “Zijn de nieuwe producten leuk genoeg?” “Zullen er wel mensen naar onze stand komen?” Ja, dat gaat dan allemaal door je hoofd als je daar staat. Maar gelukkig is alles helemaal goed gekomen en hebben we, weer, een heel goede beurs gedraaid ðŸ™‚

Omdat Inoek met verlof is, heeft de moeder van Kristi twee dagen geholpen. Dit heeft zij geweldig gedaan! Inoek en Nina kwamen op de tweede dag een bezoekje brengen.
Samples zacht babyboekje en soft toy Plaswijckpark | NOOX City Kids
Hoera, de samples van de producten die wij speciaal voor Plaswijckpark in Rotterdam hebben ontwikkeld zijn binnen! Ben je een echte fan van Plaswijckpark? Dan hoef je niet meer (heel) lang te wachten, want deze items zullen binnenkort te koop zijn in de parkwinkel.
Waarom NOOX City Kids?
NOOX City Kids Kernwaarden
VOLG ONS EN #ONTDEKSAMENDESTAD
Mijn Eerste Momentjes Kaarten - Soft Toy Duif - Soft Toy Grachtenpandjes | NOOX City Kids
Tot de volgende nieuwsbrief!
Bekijk al onze originele kraamcadeaus op onze website.