Heb jij ze al zien hangen?

Nieuwsbrief banner | NOOX City Kids

Heb jij ze al zien hangen?

In Nieuw-West, Centrum, Oud-Zuid, Blijdorp of Kralingen, overal zien wij onze geboorteslinger voor de ramen hangen! In roze of in blauw, wij weten precies waar er een Amsterdammertje of Rotterdammertje geboren is.

De geboorteslingers zijn met de hand gemaakt en kunnen gewoon in de was! Handig voor als je van plan bent de slinger vaker te gebruiken.
Shop hier je slinger

Hoera, over een week zijn ze er!

Het was even wachten op de rompers. Dit komt omdat de zoektocht naar de juiste partner ineens een onverwachte, maar leuke wending nam. Wij willen dat al onze producten op een goede wijze worden gemaakt. En dat lukt helaas niet overal. Tot we bij een geweldige (Nederlandse) partner in Pakistan terechtkwamen. Een jonge ondernemer die hier niet lang geleden een fabriek heeft opgezet om jongeren aan het werk te helpen. Hij (zijn naam is Azer) leidt hen op en zorgt ervoor dat zij straks de hoofdtaken zelf kunnen organiseren. Top initiatief! Wij zijn een van hun eerste klanten. En zoals je in het filmpje ziet wordt er hard met de hand gewerkt aan een mooi resultaat.
De rompers zijn ondertussen in Nederland aangekomen. Het wachten is dus bijna voorbij… 

Bekijk hier ons romperaanbod!

De rompers zijn verkrijgbaar in de maten 0-2 maanden en 3-6 maanden en komen in een mooie geschenkverpakking van kraftkarton.
De rompers zijn gemaakt van 100% zacht katoen.
We starten met de steden: Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.
Prijs: 14,95 Euro

Wie is dat nou?

Sinds kort hebben wij een, al zeggen we het zelf, echte topper aan ons team kunnen toevoegen: Lisa (helemaal links op de foto)! Zij ondersteunt ons een aantal uren per week met het uitwerken van de ontwerpen. Zo heeft zij al mee-ontworpen aan het Melbourne-boekje bijvoorbeeld.

Meer weten over NOOX City Kids?
Bezoek de website