Nieuwsbrief November-December 2018

Nieuwsbrief header | NOOX City Kids
De dagen worden korter, donkerder en kouder en de feestdagen staan alweer voor de deur. Ongelooflijk hoe dit jaar is omgevlogen. En zoals in iedere nieuwsbrief, hebben we je weer heel wat te vertellen 😉

De nieuwe collectie is er!

Vorige week hebben wij eindelijk onze eerste batch geboorteslingers van Amsterdam en Rotterdam en de zachte babyboekjes over
Den Haag binnen gekregen! Daarnaast hebben we een heel leuk wenskaartje ontworpen dat je binnenkort kunt bestellen bij je webshoporder. We zijn enorm blij dat we het voor elkaar hebben gebokst onze collectie voor iedereen beschikbaar te maken voor de feestdagen!
Nieuwe Producten Zacht Babyboekje Den Haag en Geboorteslingers Amsterdam en Rotterdam | NOOX City Kids

De geboorteslingers zijn onder andere te koop bij Klein Beginnen (Rotterdam) en bij Knotsknetter (Amsterdam). Het Den Haag boekje is in Den Haag onder andere te koop bij 3en60en The Dutch Souvenir Café.

Geboortegolf
Zowel Inoek als Marie verwachten binnenkort hun tweede kindje. Inoek’s zwangerschap schiet al flink op; zij verwacht het zusje van Mats al met de kerst. Marie’s zoontje Noah krijgt ook een zusje in februari. We merken allebei dat zwanger zijn in de stad met al een kleintje erbij af en toe best zwaar is. Met NOOX City Kids werken we met liefde aan producten die een momentje van rust creëren en in de alledaagse hectiek van de grote stad en we merken dat we daar nu zelf ook extra behoefte aan hebben. Zo zoeken we graag rustige momentjes op door Mats en Noah voor te lezen of genieten we van de groene plekken in de stad door Blijdorp te bezoeken of lekker samen wat te drinken in een van de mooie tentjes die de stad te bieden heeft zoals bijvoorbeeld: KEETMamamoKleine Kapitein of Ver van Hier. Heerlijk en heel erg nodig af en toe!
Mats met Roze Geboorteslinger Rotterdam | NOOX City Kids

Hoeraaa! Mats wordt grote broer van een lief klein zusje!

NOOX City Kids & Keck en Lisa
Ken je Keck & Lisa toevallig? Die prachtige winkel in Utrecht? Zij hebben ons gevraagd om voor hen een ontwerp op maat te maken. Te gek! Momenteel werken wij aan de laatste punten op de i van het ontwerp, waarna we hopelijk snel in productie kunnen.
NOOX City Kids & Plaswijckpark
Wij zijn groot fan van Plaswijckpark. Dé plek in de Rotterdam waar stadskindjes heerlijk buiten kunnen ravotten. We zijn supertrots om te vertellen dat wij samen met Plaswijckpark werken aan een speciale editie van onze zachte babyboekje! Hieronder alvast een pagina uit het boekje om je een indruk te geven… 🙂 Herken je de draaimolen al, die vlakbij de ingang van het park staat?
Design Zacht Babyboekje Plaswijckpark | NOOX City Kids
NOOX City Kids gaat naar Melbourne
En last but not least hebben wij het spannende nieuws dat wij internationaal gaan! Met een business partner in Australië werken wij samen aan de eerste producten van een Melbourne collectie. Helaas moeten we je ook hierover even in spanning houden… 😉

Nieuw kantoor
Vanaf 1 december zitten wij in een nieuw kantoor. We verruilen het mooie – maar een beetje tech start-up georienteerde – Groot Handelsgebouw voor het wat creatievere Schieblock. We hebben er heel veel zin in! Zin om langs te komen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Tot de volgende nieuwsbrief!
Bekijk al onze originele kraamcadeaus op onze website.
En vergeet je ons niet te volgen op Instagram en Facebook?