NOOX City Kids Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief header | NOOX City Kids

Sjeetje wat hebben wij een spannende maar succesvolle periode achter de rug; zoals jullie hebben kunnen lezen in onze vorige nieuwsbrief stonden we namelijk voor het eerst op een beurs (ShowUP). Nou hebben we op zich allebei al wel wat beurzen mee gemaakt dus het was niet volledig nieuw voor ons maar het is toch spannend om er met een nieuw merk en product te staan en te kijken hoe dat wordt ontvangen. Zeker als je op ShowUP rond loopt en al die mooie stands van al die mooie merken ziet. Maar gelukkig waren de reacties superpositief!

Inoek, Kristi en Mats met NOOX City Kids op ShowUP | NOOX City Kids

We hebben veel inkopers van nieuwe winkels gesproken en orders binnen gekregen en daarbovenop ook veel winkels uit andere steden die heel graag zouden zien dat we gaan uitbreiden. Houd ons dus goed in de gaten voor nieuwe producten!

Kristi in gesprek met klanten op ShowUP | NOOX City Kids   Inoek in gesprek met klanten op ShowUP | NOOX City Kids

Als kers op de slagroomtaart hebben we een aantal interessante connecties opgedaan waar we de mogelijkheden mee gaan verkennen om samen te werken. We lopen dus met twee grote grijnzen van oor tot oor rond 🙂

Voor alle mensen die zijn langs gekomen en ons berichtjes hebben gestuurd; heel veel dank voor jullie steun!

Er is over ons geblogd!

Deze maand werd er voor het eerst over ons geblogd. En dan direct ook niet door de minste. De Kleine Rotterdammer besloot een blog over ons merk en onze producten te schrijven en maakten daar direct wat mooie foto’s bij. Heb je de blog nog niet gelezen? Klik dan op een van de plaatjes hieronder, die leiden je naar de juiste pagina.

Kleine Rotterdammer met Zacht Babyboekje Rotterdam | NOOX City Kids  Kleine Rotterdammer met Soft Toy Duif | NOOX City Kids

Favorietjes van de maand 🙂

We willen graag onze favoriete foto’s van deze maand met jullie delen. Dit zijn foto’s van blije klanten die spontaan een foto maken van hun kindje met een product en die naar ons toesturen. Ongelooflijk leuk!!

Baby met Zacht Babyboekje Rotterdam | NOOX City Kids   Baby met Zacht Babyboekje Rotterdam | NOOX City Kids

Baby met Soft Toy Duif | NOOX City Kids   Baby met Mijn eerste Momentjes Kaarten Amsterdam | NOOX City Kids

Tot de volgende nieuwsbrief!

Bekijk al onze originele kraamcadeaus op onze website.
En vergeet je ons niet te volgen op Instagram en Facebook?

 

 

Ook NOOX City Kids is AVG proof en gaat correct om met jouw naam en email adres.

Our mailing address is:
kristi@nooxcitykids.nl