NOOX City Kids x Mom Inc verzorgen een zachte landing

Als jonge, werkende moeders kennen we het gevoel maar al te goed; je wilt na je zwangerschap en bevalling zo snel mogelijk weer op de been en aan het werk zijn alsof er niets veranderd is. Maar stiekem is je leven totaal op zijn kop gezet en valt dat toch een beetje tegen. Mom Inc is een platform speciaal voor moeders die hun persoonlijke leiderschap willen ontwikkelen. Mom Inc biedt een geweldige online cursus ‘Zachte Landing waarmee ze werkende moeders helpen hun eerste stappen te zetten in hun nieuwe leven. Om het geven van deze cursus nóg feestelijker te maken, kun je deze nu kopen in combinatie met onze NOOX City Kids producten!

Nederland, Rotterdam, 15/10/2019 Mom Inc. Sanne Nout en Lotte Bode. foto Jan de Groen

NOOX City Kids is supertrots op deze nieuwe samenwerking; Mom Inc biedt een oplossing voor een probleem dat wij zelf – als jonge moeders van kindjes van 3 en 1 (Inoek) en 1 maand (Kristi) ontzettend goed kennen. Daarnaast zijn oprichters van Mom Inc, Sanne en Lotte, ook stoere, vrouwelijke, Rotterdamse ondernemers met wie we direct een klik hadden. Onze producten vormen een prachtige aanvulling op elkaar en we hopen dat we zo veel jonge moeders blij kunnen maken en goed op weg kunnen helpen.

Sanne en Lotte startten Mom Inc vanuit hun eigen behoefte als zelfstandig ondernemende moeders: “De impact van het moeder worden en onze eigen (voor)oordelen over het moederschap zorgden dat we geen ruimte namen om eens goed te kijken hoe we het zelf wilden. Dus probeerden we onze werkopdrachten af te krijgen in de verloren uurtjes of zaten we met lekkende borsten in een werkoverleg omdat we niet durfden te kolven. Totdat we de koppen bij elkaar staken. Dat kan en moet anders! En daar zag Mom Inc. het levenslicht.


De missie van Mom Inc.:  Alle vrouwen bewust en gezond weer aan het werk na hun zwangerschap. De online cursus ‘Zachte Landing’ is de eerste stap om te ontdekken hoe een moeder het werken en moederschap wil combineren, zodat ze beide met een glimlach doet.


Ben jij benieuwd geworden naar de online cursus ‘Zachte Landing’? Lees er hier alles over!